Σ΄αυτό το ιστολόγιο θα διαβάσετε εκτός των άλλων και την ιστορία του χωριού Αραχναίο που βρίσκεται στο Νομό Αργολίδας.



Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΦΑΥΛΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΗΛΙΑ Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ
www.stamat.gr
Η κρίσιμη, τραγική και εθνικώς επικίνδυνη θέση που έχει περιέλθει η Πατρίδα και τα πολιτικά γεγονότα, που διαδραματίζονται σήμερα, από πλευράς των υποτελών και εντολοδόχων κομματικών ηγετίσκων, ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ και σηματοδοτούν το πέρας μιας άθλιας ψευδο-Μεταπολίτευσης.
Μιάς Μεταπολίτευσης, που εξέθρεψε και καθιέρωσε μια αχαλίνωτη κομματοκρατία και βουλευτοκρατία. Μια κομματοκρατία η οποία έθεσε ανενδοιάστως και ανεντίμως υπεράνω πάσης αξίας, όπως την ΗΘΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, το ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και το ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, έθεσε τα φτηνά συμφέρονται και τα ΙΔΙΟΤΕΛΗ και βρώμικα προνόμια και ασυλίες.
Φαίνεται λοιπόν αναμφίβολα, ότι επέρχεται το τέλος αυτής της φαύλης και αμαρτωλής μεταπολίτευσης.
Εκείνο το οποίο προς το παρόν είναι άγνωστο, είναι ο τρόπος μεταβάσεως της ψευδοδημοκρατίας, στην οδό της γνήσιας και αληθούς δημοκρατίας.
Εάν αυτό συντελεσθεί μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και της Συνταγματικής Τάξεως, ή εκτός αυτών μέσω, «Εκτάκτων Εξουσιών» και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩ.
Βεβαίως γράφοντας για Σύνταγμα και Συνταγματική Τάξη, φιλοκαλούμεν και φιλοσοφούμεν μετ’ ευγενείας, εάν ληφθεί υπ’ όψιν, ότι το Σύνταγμα, έχει πλειστάκις παραβιασθεί, κονιορτοποιηθεί και καταλυθεί, με την πληθώρα των..
αντισυνταγματικών και φασιστικών πράξεων νομοθετικού περιεχομένου.
Και το πλέον ουσιώδες έχει παραβιασθεί και εξευτελισθεί εν τοις πράγμασι, με τις κατά συρροή υπογραφείσες συμβάσεις και μνημόνια, εκχωρώντας αντεθνικά ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Έχουμε πολλάκις αναφερθεί και επισημάνει, την σοφή και ΙΣΤΟΡΙΚΗ ρήση του Χαρ. Τρικούπη, ότι «Την ευθύνη των επαναστάσεων, φέρουσι ουχί οι εκτελούντες, αλλά οι καταστήσαντες, αυτές αναποδράστους».
Μια ιστορική ρήση, η οποία προέβλεψεν, αφ’ ενός, αλλά και αφ’ ετέρου, δικαίωσε την μετ’ ολίγα έτη επελθούσα, το 1909, την Επανάσταση του «Στρατιωτικού Συνδέσμου» στο Γουδί, υπό την Ηγεσία του Σ/χου Ν. Τορμπά. Σημειωτέον ότι εκείνη την εποχή επικρατούσαν τεταραγμένες και άναρχες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες, εφάμιλλες των σημερινών.
Συνθήκες που υποχρέωσαν τα παλαιά πολιτικά κόμματα να απόσχουν από τις εκλογές του 1910. Το κόμμα των Φιλελευθέρων του Ελευθ. Βενιζέλου, εξασφάλισεν ισχυροτάτη πλειοψηφία στην Β΄ Αναθεωρητική Βουλή.
Ήταν η εποχή με το ιστορικό σήμα κατατεθέν: «Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΠΕΙΡΩΝ». Η περίοδος αυτή εδικαιώθη, απόλυτα ΙΣΤΟΡΙΚΑ, με την παρέκβαση και αποτελεσματική δράση του «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ».
 
ΑΦΕΤΗΡΙΑ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΝΤΕΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
Τα Διεθνή Χαλκεία των κοσμοκρατόρων συνωμοτών της παγκοσμιοποίησης διαμόρφωσαν την Διεφθαρμένη, Υποτελή και Ψευδεπίγραφη Μεταπολίτευση του 1974. Μια Μεταπολίτευση, η οποία θα εγγραφεί στις μαύρες σελίδες της Νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας.
Μια Μεταπολίτευση, που εξέθρεψε μία Τάξη και Συνομοταξία Αναξίων πολιτικών διαμορφώσεων, καταστάσεων και φαύλων εν πολλοίς επιλογών.
Μια Μεταπολίτευση που άρχισε η κυοφορία της τα Μέσα του 1973 με την περίεργη και Μυστηριώδη Σύναξη του «Σεμιναρίου της Ρώμης».
Ένα σεμινάριο Αμερικανικής επινοήσεως και σχεδιασμού από αμερικάνικο Πανεπιστήμιο το οποίο διαπλέκεται με «πολιτικούς αναλυτές» Υπηρεσιών Πληροφοριών και άλλους «ειδικούς» Επιτελείς κατασκευής πολιτικών «ψευδοκαθεστώτων». Στο εν λόγω σεμινάριο συμμετείχαν Αμερικανοί «Εμπειρογνώμονες» καθώς επίσης και Έλληνες παλαιοπολιτικοί. Το τι ακριβώς συζητήθηκε εκεί δεν είναι απολύτως διαφανές.
Τα πολιτικά γεγονότα, όμως που ακολούθησαν είναι διεθνώς γνωστά. Ακολούθησε το Νοέμβριο του 1973 το Αίσχος του Πολυτεχνείου, η πτώση του καθεστώτος Παπαδόπουλου, η ξενοκίνητη Χούντα του Ιωαννίδη (με συμμετοχή Κίσινγκερ και Σίσκο), τον Ιούλιο του 1974 η απόβαση Τουρκίας στη Μεγαλόνησο, η επιστροφή Κ. Καραμανλή και τον Αύγουστο του 1974, η κατάληψη του 37% της Κύπρου, από τη Τουρκία. Κατά τη Διάρκεια της Μεταπολίτευσης ελέχθησαν από τους «Υπεύθυνους» πολιτικούς μας Ηγέτες «περίφημες» φράσεις και ανακοινώθηκαν «Εθνοσωτήριες» αποφάσεις.
Η πρώτη από τον «Εθνάρχη» Καραμανλή «Η Κύπρος κείται μακρά». Η δεύτερη από τον «Λαϊκό» Ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου το περίφημο «Δεν διεκδικούμε τίποτα, ιστορικά, εθνολογικά και πολιτιστικά».
Τρίτη η εξίσου περίφημη φράση «Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς» μετά την Εθνική καταισχύνη, του προκληθέντος πολεμικού επεισοδίου των Ιμίων, από τον ψοφοδεή «Ηγετίσκο» Κ. Σημίτη. Φράσεις κλειδιά, που δηλώνουν εκ προοιμίου διάθεση Εθνικών Υποχωρήσεων και ενδοτικών καταβολών. Φράσεις όπου στην ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, μεταφράζονται Αυτόχρημα ως ΕΘΝΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. Και ιδού σε Συνοπτικό Επίγραμμα, τα μεγαλειώδη  ΕΘΝΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ «Επιτεύγματα» των Ηρώων Πολιτικών κατά την διάρκεια των 37 ετών της φαύλης και ΚΑΛΠΙΚΗΣ λεγομένης Μεταπολίτευσης.
α)    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ, σχεδιάσθηκε και ξεκίνησε ένα Ανηλεής, Ανήθικος και Λυσσασμένος πόλεμος εναντίον των ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝΩΝ και ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Όλων αυτών των ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΩΝ στοιχείων που συνθέτουν και συγκροτούν την Ύπαρξη ισχυρού ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τον λυσσαλέο και βρώμικο πόλεμο εναντίον των Εννοιών Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, εναντίον των Πυλώνων του Έθνους, Ένοπλες Δυνάμεις, Δικαιοσύνη, Σώματα Ασφαλείας, Ιστορίας, Γλώσσας και Πολιτισμικών Καταβολών.
β)      Πλήρης Απαξίωση κυρίως των Εθνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
γ)     Άρχισε ο επαχθής και ύπουλος Δανεισμός της Ελληνικής Οικονομίας.
δ)      Έναρξη και Αλματώδης Άνοδος του εξωτερικού χρέους.
ε)     Πλήρης και σκοπευμένη Αποβιομηχάνιση της χώρας, με τις δήθεν «συμφέρουσες» αποκρατικοποιήσεις της Ρωμαλέας Ελληνικής βιομηχανίας.
στ)   Απώλεια όλων των Εθνικών και Ιστορικών Διεκδικήσεων του Ελληνισμού.
η)    Πλήρης Εκφυλισμός της έννοιας της Δημοκρατίας, μετατρεπόμενης ταύτης σε απόλυτη Αχαλίνωτη δημαγωγία, πολιτικό εκτραχηλισμός, Συνδικαλιστικής Αυθαιρεσίας και Δικαστικής Ανομίας.
Απόλυτη περιφρόνηση και Απαξίωση του Έλληνα πολίτη, μετατρεπομένου τούτου σε Υπήκοο και όχι ως αυτόνομη και ισχυρή πολιτική προσωπικότητα.
θ)      Ασύδοτη και Ανεξέλεγκτη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.
ι)       Απόλυτη Κρατική Διαφθορά.
κ)       Άνθηση Τρομοκρατίας - Ληστοκρατίας και Ανυπαρξία Νόμου.
λ)     Μηδενική Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια στην Επικράτεια και Επικράτηση Τρόμου και Φόβου των Ελλήνων πολιτών.
Εν κατακλείδι και εν Συμπεράσματι όλα αυτά τα δεινά, επεσωρεύθησαν στην χώρα, λόγω Ανάξιας και Κατώτερης των Εθνικών περιστάσεων ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ηγεσίας. Η οποία επί 37 χρόνια, είναι ένα άθλιο, άχρηστο και φαύλο πολιτικό κατεστημένο της Απόλυτης Διαφθοράς, Απάτης, ευτελών συμβιβασμών, ψευδών επιχειρημάτων και ύπουλης-καταχθόνιας κομματοκρατίας.
ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ - ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ - ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της Ελλάδος ως κράτους (και όχι του ΕΘΝΟΥΣ και του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ) θα συντελεσθεί όταν ο Ελληνικός Λαός θα αποφασίσει να θέσει τέρμα οριστικό και αμετάκλητο στην ψευδεπίγραφη «Μεταπολίτευση» του 1974. Δηλαδή την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ και ΔΙΑΛΥΣΗ του Αμαρτωλού και φαύλου «Κοινοβουλίου» της ψευδομεταπολίτευσης.
Και ταυτόχρονα όλων των - φασιστικού τύπου - Νόμων και Διατάξεων, περί Ασυλίας, προνομίων και του Ακαταδίωκτου των βουλευτών από τον Φυσικών των Δικαστή, της Τακτικής Δικαιοσύνης.
ΙΣΟΝΟΜΙΑ - ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Το τρίπτυχο της Εθνικής Ανασυγκρότησης της χώρας.
ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
Ι.      Καθιέρωση προεδρικού συστήματος με εκλογή απευθείας από το λαό.
ΙΙ.       100-200 βουλευτές.
ΙΙΙ.    Απόλυτος διαχωρισμός εξουσιών. Νομοθετική - εκτελεστική - δικαστική.
Πλήρης διασφάλιση της δικαστικής εξουσίας και ορισμός της ιεραρχίας από την ίδια.
IV.   Κατάργηση πάσης μορφής ασυλίας των βουλευτών και υπαγωγή τούτων, για τυχόν ποινικά, αστικά και άλλα αδικήματα αδικοπραξιών στη Τακτική Δικαιοσύνη.
V.    Κατάργηση του αυθαίρετου και προκλητικού ειδικού συνταξιοδοτικού δικαιώματος για δυο συντάξεις (βουλευτική και επαγγελματική).
ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Μετά ταύτα κρίνεται απαραίτητο και ιστορικά αναγκαίο, η ΣΥΣΤΑΣΗ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ ενός ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ αποτελούμενο από: ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΕΕΘΑ - ΑΡΧΗΓΟ ΕΥΠ και ΚΛΑΔΩΝ:
α)    Διπλωμάτες, ειδικούς γνώστες των ευαίσθητων Εθνικών Θεμάτων της Γεωστρατηγικής, Γεωπολιτικής και των Διεθνών δεδομένων.
β)    Καθηγητές Οικονομολόγους με γνώσεις και εμπειρίες στη Διεθνή Οικονομία, στις Διεθνείς Αγορές, στις Τραπεζικές και Χρηματιστηριακές δραστηριότητες και Διεθνείς οικονομολογικές Θεωρήσεις.
γ)     Από Επιστήμονες και Καθηγητές των Σχολών Επιτελών Εθν. Άμυνας και Εθνικής Ασφάλειας, με Αξιωματικούς ασκούντες Εθνική Διαφώτιση - Ψυχολογικές Επιχειρήσεις και Αντιπροπαγάνδα.
Λειτουργίες που θα αποτρέπουν καθοριστικά κάθε ασκούμενο από εξωτερικούς και εσωτερικούς διαβολείς, πολιτικό - οικονομικό και ψυχολογικό πόλεμο...