Σ΄αυτό το ιστολόγιο θα διαβάσετε εκτός των άλλων και την ιστορία του χωριού Αραχναίο που βρίσκεται στο Νομό Αργολίδας.



Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΝ BLOGS ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;


Από πρόχειρους υπολογισμούς, σε καθημερινή βάση τα Ελληνικά και ξένα blogs τα επισκέπτονται περίπου 700-800.000 Έλληνες αναγνώστες από το σπίτι και τους χώρους εργασίας…!!! Όλοι αυτοί που διαβάζουν τα blogs έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν πολύπλευρη ενημέρωση την οποία με την ησυχία τους μπορούν να …..επεξεργαστούν να την αντιπαραβάλλουν και να την αξιολογήσουν.
Αυτοί οι ενημερωμένοι πολίτες από τα blogs ,αποτελούν μια νέα κατηγορία πολιτών που όχι μόνο αυξάνεται αλλά διακρίνεται από υψηλό μορφωτικό επίπεδο γιατί αρέσκεται στο να ερευνά και να αξιολογεί.
Το σίγουρο είναι ότι σήμερα, πολλοί Έλληνες πολίτες γνωρίζουν πολλά περισσότερα από κάθε άλλη φορά για τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα, και μάλιστα μέσα από τα blogs έχουν βγει στη δημοσιότητα στοιχεία από το παρελθόν που αποκαλύπτουν τον ρόλο του κάθε πολιτικού καθώς και της γενιάς που διαδέχτηκε.

Αυτό είναι το μεγάλο αγκάθι των πολιτικών γιατί μέσα από τα blogs διαμορφώνεται ένα «ήρεμο και προβληματισμένο μέτωπο» το οποίο για την ώρα δεν αντιδρά συσσωρεύοντας οργή και αγανάκτηση.
Αν σήμερα υπάρχει ένας δισταγμός των κυβερνητικών στο να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου τους για την «εκχώρηση» της Ελλάδας, είναι η έκρηξη των blogs την επόμενη μέρα και επειδή μπορούν να λειτουργήσουν και μέσω άλλων χωρών δεν μπορούν να την ελέγξουν.!
Τα blogs έχουν μεταφέρει πολύπλευρη ενημέρωση στον Ελληνικό λαό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , ο οποίος γνωρίζει πλέον ποιοι τον κυβερνούν τόσα χρόνια και είναι στο χέρι του να αντιδράσει.
Ας ελπίσουμε ότι ο Ελληνικός λαός έχει συσσωρευμένη οργή η οποία κάποια στιγμή θα εκραγεί και θα τους ….στείλει ..!
Σημασία πάντως έχει ότι τα Ελληνικά blogs σχεδόν στο σύνολο τους έχουν κάνει υποδειγματικά την δουλειά τους…